FAQ

Hvordan kan jeg spore min pakke?
Vi bruger Dao til at sende pakker. Du modtager automatisk et sporingsnummer fra Dao, når vi sender din pakke. Når du modtager pakken, får du en notifikation via sms eller e-mail fra Dao. Du skal være opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før du modtager sporingsoplysninger.


Hvor lang er leveringstiden?
Vi afsender din ordre inden for 1-2 dage efter, at ordren er blevet behandlet.

Kan jeg bytte et smykke til en anden størrelse eller en anden grund? Du kan bytte dine Kahara-smykker inden for 30 dage fra den dag, du modtager dine smykker, mod fremvisning af en gyldig kvittering. Kontakt os venligst på support@kaharajewelry.com for at få hjælp til at bytte et smykke. Hvis vi ikke er i stand til at ændre smykket, hjælper vi dig med at vælge et andet smykke eller få pengene refunderet. Bemærk venligst, at vi kun tilbagebetaler returbeløbet til det kort, som blev brugt til købet.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har modtaget et forkert smykke, eller der mangler noget?
Du skal kontakte vores kundeservice på tlf. +45 29 71 59 29 eller send en e-mail til support@kaharajewelry.com. Husk at oplyse dit ordrenummer.


Hvordan sender jeg min returpakke?
Smykket skal returneres i samme stand og i samme originale smykkeskrin, som du modtog det i. Retursedlen kan findes her: Returseddel

Skal jeg betale for returfragt?
Du afholder fragtomkostningerne for returnering eller ombytning af smykket, medmindre det er en fabrikationsfejl. Vi anbefaler også, at du sender smykket som en forsikret pakke med sporingsnummer. Hvis du modtager smykket med et produktionsproblem, skal du altid kontakte kundeservice, inden du sender smykket.

Hvor lang er behandlingstiden for returpakker?
Vi behandler din returpakke så hurtigt som muligt inden for to uger. Vær dog opmærksom på, at der kan være længere sagsbehandlingstid i juledagene.


Kan jeg ændre min ordre?
Når din ordre er blevet behandlet, kan vi ikke længere foretage ændringer i din ordre. Opdager du en tastefejl i din ordre, skal du straks kontakte kundeservice på tlf. +45 29 71 59 29 eller send en e-mail til support@jkaharajewelry.com. Husk at inkludere dit ordrenummer i din e-mail.


Forårsager Kahara smykker allergier?
Alle Kahara smykker er nikkelfrie, da de er lavet af Sterling Sølv 925. Er du i tvivl om hvad sølvet indeholder, så henvises til nettet.


Hvad er rhodiumbelægning?
Alle Kahara smykker, det vil sige i sterling sølv, er rhodineret, hvilket giver optimal beskyttelse til sølvet mod eksponering og hjælper med at reducere langvarig anløbning. Rhodium er et dyrt ædelmetal, der er i familien af ​​platin.


Hvornår kan jeg forvente at modtage et svar på min e-mail?
Vi bestræber os altid på at yde den bedste kundeservice og bestræber os på at besvare dine e-mails så hurtigt som muligt. Du kan forvente at få svar inden for 1-2 hverdage. Hvis du har andre spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os.